Tilaa henkilöstöasioiden yritysneuvonta palvuiden esittely - saat Aivot-stressipallon ja vinkit kuinka voit käyttää sitä ...4 eri tapaa

Henkilöstöasia Infoa

Näin alkoi 1. Henkilöstöasia Infoa 11.1.2011....

Pohjois-Karjalan Yrittäjät aloittaa julkaisemaan Henkilöstöhallinnon asiatietoa yrittäjille sähköisissä jäsenkirjeissä yhteistyössä Päivi Könösen kanssa. Asiatiedot ovat lyhyitä tietoiskuja, joihin liittyy myös ennakkopäätöksiä.

Jäsenkirjeet ovat jälkikäteenkin luettavissa Pohjois-Karjalan Yrittäjien sivuilta, edut ja palvelut jäsenille -> Henkilöstöhallinnon asiatietoa jos joku jäsenkirjeistä jäi sinulta lukematta.

 

 

Henkilöstöasia Infoa jäsenkirjeen ilmestymisen jälkeen on järjestetty Henkilöstöasia Infoa –aamiaistilaisuuksia HR-Consultingin valmennustiloissa PT-talossa Kirkkokatu 27:ssä Joensuussa, jonne on saapunut kuulemaan lisätietoa käsiteltävistä aiheesta 2-14 yrittäjää tai yrityksen edustajaa. Useampi kuulija on tullut useamman kerran, mikä kertoo minulle sen, että olen oikealla ja kiinnostavalla asialla.

Henkilöstöasia Infossa on käsitelty reilua 100 eri henkilöstöasioiden eriaihetta. Suosituimpia aiheita ovat vuosi toisensa perään olleet esimiestyöskentelyyn ja työhyvinvointiin liittyvät aiheet.


Olemme halukkaita myös kehittämään Henkilöstöasia Infoa ja haluamme tietää mistä henkilöstöasioista juuri Sinä Yrittäjänä kaipaat tietoa ?

Voit lähettää viestiä minulle paivi.kononen@hr-consulting.fi tai Merjalle (merja.blomberg@yrittajat.fi) henkilöstöasioista, joita haluaisit käsiteltävän Henkilöstöasia Infossa ja sen jälkeisessä Henkilöstöasia Info -aamiaistilaisuuksissa jotka ovat Pohjois-Karjalan yrittäjien jäsenille ilmaisia .

 

 

HR Esitys.jpg

Ajankohtaista ....

Miten työsuojelu toteutuu, kun töitä tehdään etänä ja viestit virtaavat somessa?

Etätyö ja sosiaalisen median käyttö tuovat uusia haasteita työpaikoille ja työsuojelutoimintaan, mitä ei ole vielä huomioitu kaikkialla.
 

Sosiaalisen median käytön toimintatavat ovat vielä hakusessa työpaikoilla

Sisäisen sosiaalisen median käyttö ei ole vielä kovin yleistä: noin kolmannes vastaajista kertoi, että heillä käytetään esimerkiksi intranetin keskustelupalstaa. Jos sisäistä mediaa ei käytetty, syyt liittyivät useimmiten organisaatiokulttuurin ”vanhanaikaisuuteen”, tietoturvaan, työpaikan pieneen kokoon, teknisiin ongelmiin tai työn luonteeseen. Ulkoista mediaa, kuten Facebookia käytettiin työasioihin noin puolessa työpaikoista.

Lue Lisää ... Sosiaalisen median työkäyttö -opas, Työturvallisuuskeskus 2014
Henkilöstöasioiden asiatietoa ja -yritysneuvontaa  
maakunnan yrittäjille, esimiehille tai asiasta kiinnostuneille...

... tieto, taito ja työkalut ei luo tuskaa

- vaan helpottaa arjen johtamista ...

TYÖYHTEISÖ

ESIMIES

TYÖNTEKIJÄ